Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Velje

Finn beste pris på bilutleie i Velje ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Velje. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Velje guide

Bilutleie Velje

Leiebil Velje

Den danske havnebyen Vejle ligger på sørøst-kysten av Jylland – innerst ved Vejle Fjord – og tilhører Region Syddanmark. Vejle er regionhovedstad og største by med 51.300 innbyggere (2011).

Vejle er et kulturelt og økonomisk sentrum for kommunen, og er dessuten en moderne handelsby – der man har gode shoppingmuligheter –  i både små spesialforretninger og store kjøpesentre.

Byens mest populære turistattraksjoner er bl.a. Sankt Nicolai kirke – der de eldste delene er fra 1200-tallet, Vejle Rådhus i nygotisk stil fra 1879, Vejle Vindmølle – et av byens vartegn fra 1847 og som står oppført på en høyde, utsiktspunktet “Himmelpind”, Vejle Bymuseum, Vejle Kunstmuseum – med kunstsamling som bl.a. inneholder verk av den berømte maleren Rembrandt samt opplevelsessenteret “Økolariet” – med fokus på økologi og gjenbruk.

Ca. 30 km vest for Vejle ligger “Legoland”, som er en av Danmarks mest populære turistattraksjoner. I byen Jelling – 13 km nordvest for Vejle – finnes de to berømte runesteiene “Jellingesteinene” fra 1000-tallet – som står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Jelling har dessuten flere monumenter fra vikingetiden samt utstillingssenter.

Nærmeste flyplass er Billund Lufthavn, som ligger 28 km vest for Vejle.