Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Thorshavn

Finn beste pris på bilutleie i Thorshavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Thorshavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Thorshavn guide

Bilutleie Thorshavn

Leiebil Thorshavn

Tórshavn (dansk: Thorshavn) er hovedstaden på Færøyene. Den ligger på sørøst-kysten av hovedøya Streymoy. Selve byen har 12.400 innbyggere, mens Tórshavn kommune har et folketall på omlag 20.000 (2010). Byen er Færøyenes administrative, kommersielle og kulturelle sentrum, og har dessuten en viktig havn. Fra Tórshavn er det fergeforbindelse til de fleste øyene i området samt til Danmark og Island.

Byens viktigste inntektskilde er fiskerinæring og turisme. Mange besøker Færøyene og Tórshavn først og fremst på grunn av den uberørte naturen med storslått landskap, klipper, grønne bakker og sletter. Andre turistattraksjoner i Tórshavn er bl.a. byens domkirke fra 1788, Kunstmuseet “Listasavn Føroya”, den moderne kirken “Vesturkirkjan” – innviet i 1975, byparken “Vidarlundin” – med sine mange skulpturer samt nasjonalmuseet “Føroya Fornminnissavn”.

Færøyene har kun én flyplass – Vágar Lufthavn – som har flyruter til Norge, Danmark og Island. Flyplassen ligger på øya Vágar – ca. 40 min. kjøretur fra Tórshavn. Det er tunnellforbindelse mellom øyene Vágar og Streymoy.