Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Thisted

Finn beste pris på bilutleie i Thisted ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Thisted. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Thisted guide

Bilutleie Thisted

Leiebil Thisted

Thisted er en by i Thisted kommune helt øst på Nord Jylland i Danmark. Den har en befolkning på 13 138 (2012) innbyggere.

Thisted er oppkalt etter den norrøne krigsguden Ty. Det har levd mennesker i området siden steinalderen, og muligens var det i mange år regnet som et hellig sted egnet for offerhandlinger.

Den største gravhaugen fra bronsealderen i Danmark ligger i Thisted. Gravhaugen er 175 meter lang og ble bygget mellom 1800 og 1000 f.Kr.. Thisted har en kirke i gotisk stil fra slutten av 1400-tallet som har runeinnskrifter på utsiden.

Bykjernen har bratte gater og små torg. Det er fint å spasere i de trange gatene fordi de mange historiske bygningene fra ulike epoker er godt merket, eller sette seg ned og ta en kaffe på «Store Torv» som er kjernen i den gamle byen. Den har også trendy butikker.

En annen ting Thisted er kjent for er et økologisk øl som lages på Thisted Bryggeri. Thisted er 100 % selvforsynt med fornybar energi. Denne utviklingen har kommet nedenfra etter engasjement fra lokale bedrifter, grasrotorganisasjoner og innbyggerne selv. For denne innsatsen har byen mottatt den prestisjetunge European Solar Prize. Kommunen skal være med i et testprosjekt for store vindturbiner.
Den nærmeste store flyplass ligger i Aalborg 92 km fra sentrum.

En annen stor flyplass er Karup Airport som ligger 95 km unna.