Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Odense Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Odense Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Odense Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Odense Lufthavn guide

Bilutleie Odense Lufthavn

Leiebil Odense Lufthavn

Odense Lufthavn (ODE) ligger 10 km nordvest for Odense sentrum –  ved tettstedet Beldringe. Flyplassen har ikke hatt innenriksflyvninger siden 1998, og har idag kun charterflyvinger.

Flyselskapene Cimber Sterling, Iberworld, Malmö Aviation og Thomas Cook Airlines Scandinavia flyr til populære feriedestinasjoner som Italia, Mallorca, Kroatia, Tyrkia og Bulgaria – samt til flere av de greske øyene.

Odense Lufthavn er liten og oversiktelig med 1 terminal, og flyplassen har kun en restaurant/café. Det er gratis parkeringsplass utenfor bygningen.

Vanligste transportmiddel mellom Odense Lufthavn og sentrum er taxi. Det er også mulig å leie bil i Odense – enten på flyplassen (der bilutleiefirmaet Europcar har sitt kontor) eller i sentrum.