Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil København Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i København Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i København Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

København Lufthavn guide

Bilutleie København Lufthavn

Leiebil København Lufthavn

Den internasjonale flyplassen København Lufthavn – Kastrup (CPH) er Danmarks (og Nordens) største, som ligger på øya Amager – omlag 8 km sørøst for København sentrum. Lufthavnen betjente 21,5 millioner passasjerer i 2010.

København Lufthavn – Kastrup åpnet i 1925, og har idag 4 terminaler: Terminal 1 benyttes til innenriksflyvninger, Terminal 2 og 3 til utenriksflyvninger og den siste terminalen med navn CPH GO, brukes først og fremst til lavprisfly.

Fra flyplassen går det direktefly til 111 destinasjoner i inn- og utland, og det er pr. idag flest flyavganger til London, Stockholm og Oslo.

For å komme seg inn til København sentrum, kan man benytte buss, ekspressbuss, tog, metro eller taxi. Dersom man ønsker å leie bil i København, kan man hente bilen allerede på flyplassen. Her finnes anerkjente bilutleiefirmaer som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Budget.

København Lufthavn har en rekke fasiliteter for besøkende – deriblant stort utvalg av butikker (også Tax-free) og spisesteder. I tillegg finnes det flere banker og minibanker, reisebyrå samt lekerom for barn. Hotel Hilton Copenhagen Airport ligger dessuten på flyplassen, og det er direkte forbindelse mellom hotellet og Terminal 3 via en overbygget tunnell.