Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Karup

Finn beste pris på bilutleie i Karup ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Karup. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Karup guide

Bilutleie Karup

Leiebil Karup

Karup er en liten by i Midtjylland med ikke mer enn 2211 innbyggere (2006).  Den ligger 2 ½ mil fra den kjente og atskillig større byen Viborg.  Fly er på flere måter et stikkord for byen.  En av attraksjonene er nemlig Flymuseet Gedhusvagten, og de senere årene er Karup Lufthavn blitt rustet opp til å bli en moderne flyplass med flere daglige avganger til København, samt en del chartertrafikk.  Et originalt særtrekk ved flyplassen er at en rekke moderne, danske kunstnere har hatt i oppdrag å utsmykke den.

I middelalderen valfartet pilgrimmer fra Sør-Europa til Karup for å bli helbredet ved Helligkilden, som fremdeles kan ses i en privat hage ved Karup kirke (1100-tallet).

Fra Karup til Skive renner Karup Å, kjent fra Jeppe Aakjærs diktning.  Der kan man leie kano og padle gjennom et hedelandskap med mange historiske severdigheter.  Karup Å og området rundt har fått VisitDenmarks blå stempel som sportsfiskervennlig område.  Ved å løse fiskekort kan man fiske fin havørret der.  Karup er i det hele tatt et godt utgangspunkt for en aktiv ferie.