Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Horsens

Finn beste pris på bilutleie i Horsens ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Horsens. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Horsens guide

Bilutleie Horsens

Leiebil Horsens

Horsens er by øst på Jylland. Byen har en befolkning på 54 450 (2012) innbyggere. Horsens ligger rundt 50 km sør for Århus og 200 km vest for København. Det er en viktig havneby som ligger i enden av Horsens Fjord. Byen er omgitt av typisk morenelandskap med lave åser og daler skapt av isbreer i løpet av de siste istidene.
I de senere år har mye blitt gjort for å utvide og forbedre kulturelle begivenheter. Flere internasjonalt kjente artister, som for eksempel Madonna, Bob Dylan, José Carreras, Robbie Williams, The Rolling Stones, U2, har hatt eller skal ha konserterer i byen,

Et av de største kulturarrangementene i Danmark er den årlige europeiske middelalder festivalen som pågår siste helg i august. Sentrum av Horsens blir da forvandlet til det største middelalderske markedet i Nord-Europa med aktiviteter og underholdning for voksne og barn i alle aldre.
Horsens er en av Danmarks eldste byer med kjøpstadsrettigheter fra 1150. På torget ligger fortsatt Vår Frelsers kirke fra 1200-tallet. I middelalderen var det en viktig by med festning og flere klostre. Arkitekturen i Sødergate er verdt å studere nærmere. Like før påske hvert år holdes Krimmessen som er Nord-Europas største festival for krimelskere som både forfattere fra inn og utland. Den er en viktig handels- og industriby, spesielt for elektronisk og grafisk industri.

Den nærmeste store flyplassen er Billund lufthavn som ligger 45 minutters kjøretid vest for Horsens. Aarhus lufthavn ligger 90 km nord for Horsens.