Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Hirtshals

Finn beste pris på bilutleie i Hirtshals ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Hirtshals. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Hirtshals guide

Bilutleie Hirtshals

Leiebil Hirtshals

Den lille byen Hirtshals i Nordjylland er nok for de fleste først og fremst kjent for to ting:  Fisk og ferjer.  Byen, som har 6665 innbyggere (2004), har imidlertid de senere årene vært inne i en rivende utvikling, noe som blant annet resulterte i kåringen som «Årets by i Danmark 1989» i avisen Jyllandsposten.

Hirtshals er fremdeles en travel fiskeri- og ferjehavn, men har atskillig mer å by på:  Nordsømuseet (med Nord-Europas største saltvannsakvarium), Bunkersmuseet (et komplett bunkersanlegg fra 2. verdenskrig), Hirtshals Fun Park (bondegårdspark 2 km. sør for byen med mange aktivitetstilbud for barn).

Ellers er de kilometerlange strendene både i sør og nordøst et opplagt besøksmål.  Badevannet er kvalitetsstemplet med Blått Flagg.