Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Herning

Finn beste pris på bilutleie i Herning ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Herning. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Herning guide

Bilutleie Herning

Leiebil Herning

Den danske byen Herning ligger sentralt i Jylland, og har omlag 46.000 innbyggere (2010). Byen ligger i Herning Kommune, og tilhører Region MidtJylland.

Herning er kanskje aller mest kjent for å være en kongress- og messeby, og har mange  arrangementer året rundt i sine store messehaller “Herning Kongrescenter” og “Messecenter Herning”. I tillegg er Herning en industriby samt et viktig vei-og jernbaneknutepunkt.

En av byens største turistattraksjoner er det moderne kunstmuseet HEART – Museum of Contemporary Art – som bl.a. har verdens største samling av Piero Hanzonis verker.

Andre viktige severdigheter i byen er bl.a. det kulturhistoriske museet “Herning Museum”, herregården Herningsholm fra 1579, Blichermuseet – med utstillinger om presten og forfatteren Steen Steensen Blicher samt “Carl Henning Pedersen og Else Alfelts Museum” – med utstilling av abstrakt og fargerik kunst”.

I tillegg har Herning gode shoppingmuligheter i butikker og kjøpesenter, og bare 12 km vest for byen ligger dyreparken “Jylland Zoo”, som er en attraksjon for hele familien.

Byens lufthavn – Herning Airport – ligger 25 km nordøst for sentrum, og har daglige flyvninger til København.

Nærmeste internasjonale flyplass er Billund Airport, som ligger 60 km sør for Herning.