Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Herlev

Finn beste pris på bilutleie i Herlev ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Herlev. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Herlev guide

Bilutleie Herlev

Leiebil Herlev

Forstaden Herlev ligger på øya Sjælland i Danmark, og har 27.000 innbyggere (2010). Herlev tilhører Region Hovedstaden, og ligger kun 11 km nordvest for København.

I Herlev sentrum finnes gågate, butikker, bibliotek, kino samt en rekke caféer og restauranter. Herfra går det lokaltog (S-tog) til København sentrum.

Forstaden er kanskje mest kjent for å huse Danmarks høyeste bygning – sykehuset “Herlev Hospital” –  som rager 120 meter over bakken. Ellers er Herlev en forstad som er rik på parker og grøntarealer. I Elveparken kan man se utskårne trefigurer, eller man kan f.eks. ta en spasertur i Byskovparken, der det også finnes en idyllisk innsjø.

Kunstinteresserte bør ta turen til “Gammelgaard Kulturcenter”, som ligger i nordlige del av Herlev. Her finnest både permanente og skiftende kunstutstillinger. Også Herlev Kirke er verdt et besøk – der de eldste delene av kirken er fra 1400-tallet.

Københavns Lufthavn – Kastrup er nærmeste flyplass. Denne ligger 30 km sørøst for Herlev.