Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Fredrikshavn

Finn beste pris på bilutleie i Fredrikshavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Fredrikshavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Fredrikshavn guide

Bilutleie Fredrikshavn

Leiebil Fredrikshavn

Frederikshavn er en livlig havne- og turistby med 23636 innbyggere (2006), beliggende på Nordjyllands østkyst.  Byen er et trafikknutepunkt med mange daglige ferjeforbindelser til Norge og Sverige.  Rundt 5 millioner mennesker besøker byen hvert år.

Blant attraksjonene kan nevnes Bangsbostrand Botaniske Have, Bangsbo Dyrepark og «Fiskerklyngen» – et spennende arkitektonisk miljø der Frederikshavns eldste bebyggelse befinner seg.  Ellers har byen ikke mindre enn 5 middelalderkirker.  En av de eldste er Flade kirke fra 1200-tallet (byens gamle navn var Fladstrand).

I havet utenfor byen ligger Danmarks nordligste øygruppe – Hirsholmene – som man kan reise til med postbåten.  Øyene er fredet som maturvitenskapelig reservat og har et rikt fugleliv.