Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Billund

Finn beste pris på bilutleie i Billund ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Billund. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Billund guide

Bilutleie Billund

Leiebil Billund

Tettstedet Billund ligger sentralt i Midt-Jylland, og tilhører Region Syddanmark. Billund har 6000 innbyggere, mens hele kommunen har et innbyggertall på omlag 26.000 (2012).

Billund ligger 13 km fra Grinsted, 46 km fra Esbjerg og 27 km fra regionshovedstaden Vejle.

Billund er først og fremst kjent for fornøyelsesparken Legoland, som er en av Danmarks fremste turistmål. Komplekset består av 45 millioner legoklosser, og tilbyr besøkende spennende attraksjoner, forestillinger og underholdning. Legoland ble etablert i 1962, og har idag 1,5 millioner besøkende årlig.

Tettstedet er også kjent for sin internasjonale flyplass, som er Danmarks nest travleste.

Billund ligger ved elven Omme Å, og er omgitt av flott natur som innbyr til trivelige spaserturer. Det er dessuten flere innsjøer i området, som er godt egnet for sportsfiske. I tillegg er det gode golfmuligheter i området – deriblant ved Gyttegård Golfklubb – som ligger like utenfor sentrum.

Andre turistattraksjoner i Billund er bade- og aktivitetssenteret Lalandia, Billund kirke fra 1973 samt Billund Skulpturpark – med 16 permanente skulpturer.

Tettstedet har også bibliotek, teater og utstillingshall.

Omlag 25 km nord for Billund ligger Givskud Zoo, som er også en svært populær attraksjon for hele familien. Dette er både en safaripark og en dyrepark – med over 1000 dyr. I safariparkens anlegg kjører man med egen bil, og kan komme tett innpå løver, elefanter, giraffer og gorillaer.

Billund Airport ligger 3 km nordøst for sentrum.