Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Albertslund

Finn beste pris på bilutleie i Albertslund ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Albertslund. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Albertslund guide

Bilutleie Albertslund

Leiebil Albertslund

Albertslund ligger på øya Sjælland i Danmark, og er en forstad til landets hovestad København. Forstaden har omlag 30.000 innbyggere (2011), og ligger i Region Hovedstaden – 18 km vest for København.
Albertslund er omgitt av skog og grøntarealer og stedet har et allsidig kulturliv, fritidsaktiviteter, kino, teater og butikker.

Det populære friluftsbadet “Badesøen” ligger i Albertslund, og her kan badeglade gjester boltre seg i et stort oppvarmet utendørsbasseng. Stedet har også et mindre barnebasseng samt vannsklier. Området har også caféer, lekeplass og minigolfbaner.

En annen attraksjon i området er “Vikingelandsbyen”, som ligger 5 km nordvest for Albertslund sentrum. Her finnes et rekonstruert historisk miljø med bygninger, som viser hvordan vikingene bodde for omlag 1000 år siden. Stedet har faste årlige arrangementer.

Omlag 900 meter fra Vikingelandsbyen ligger Kroppedal Museum, som også er verdt et besøk. Dette er et museum med både faste og skiftende utstillinger innen astronomi, arkeologi og byhistorie.

Nærmeste flyplass er Københavns Lufthavn – Kastrup, som ligger 24 km sørvest for Albertslund.