Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Aabenraa

Finn beste pris på bilutleie i Aabenraa ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Aabenraa. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Aabenraa guide

Bilutleie Aabenraa

Leiebil Aabenraa

Aabenraa ligger sørøst i Danmark – omlag 30 km nord for landegrensen til Tyskland. Byen ligger i Jylland ved “Aabenraa Fjord”, og tilhører Region Syddanmark. Aabenraa har ca. 16.000 innbyggere (2010), og er en viktig havneby med sjarmerende småby-atmosfære.

Aabenraa er et handelssentrum, og har Danmarks lengste gågate (1,2 km). På denne strekningen finnes mange butikker, torg samt hyggelige caféer/restauranter. I byens gater og plasser finnes en rekke flotte skulpturer.

Noen av byens viktigste turistattraksjoner er bl.a. “Brundborg Slot” – som ble grunnlagt av Dronning Margrethe 1. omkring år 1400, Skt. Nikolai kirke fra 1200-tallet samt Sjøfartsmuseet.

I området finnes mange flotte badestrender, og sommerstid arrangerer byen en rekke aktiviteter med bl.a. markeder, konserter, byfester, dyreskue m.m. I tillegg er det gode muligheter for utendørsaktiviteter i byen som f.eks. tennis, ridning, golf, vannsport, sykling og fisking.

Fornøyelsesparken “Sommerland Syd” ligger 26 km sørvest for Aabenraa, og er en populær attraksjon for hele familien. Her finnes både badeland og en rekke karuseller.

Nærmeste flyplass er Sønderborg Lufthavn, som ligger 38 km sørøst for Aabenraa.