Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Danmark

Finn beste pris på bilutleie i Danmark ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Danmark. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Danmark guide

Bilutleie Danmark

Leiebil Danmark

Danmark ligger i Nord-Europa, og er en del av Norden. Landet utgjør dessuten – sammen med Norge og Sverige – det geografiske området Skandinavia. Innbyggertallet ligger på godt og vel 5,6 millioner (2010).

Danmark grenser mot Tyskland i sør, og har ellers kystlinje mot Nordsjøen, Skagerak, Kattegat og Østersjøen. I tillegg til halvøya Jylland består landet av en rekke større og mindre øyer, hvorav Sjælland er den største. Der ligger hovedstaden København, som med forsteder har rundt 1,2 mill.innb. Andre større byer i Danmark er Århus, Ålborg og Esbjerg (alle på Jylland) og Odense på øya Fyn.

De største og mest kjente øyene er ellers Fyn, Lolland, Falster og Bornholm. Sistnevnte ligger i Østersjøen – mellom Skåne i Sverige og Tyskland/Polen. Naturen i Danmark består overveiende av et relativt flatt bakkelandskap – med klitter langs store deler av kysten. Kongeriket Danmark omfatter dessuten Grønland og Færøyene, begge med et visst indre selvstyre.

Blant de viktigste turistattraksjonene i Danmark er flere store ornøyelsesparker, frilandsmuseer og slott. Flere av slottene er tilrettelagt for overnatting. Ellers er strendene, særlig langs vestkysten av Jylland, svært populære.

Danmarks hovedflyplass er Københavns Lufthavn – Kastrup, som ligger på Amager rett utenfor hovedstaden. Den er også Nordens største lufthavn.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]