Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Alajuela

Finn beste pris på bilutleie i Alajuela ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Alajuela. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Alajuela guide

Bilutleie Alajuela

Leiebil Alajuela

Byen Alajuela ligger sentralt i Costa Rica, kun 20 km nordvest for hovedstaden San José. Byen er provinshovedstad, og har 43.000 innbyggere (2012). Alajuela ligger på en høyslette 952 m.o.h. – i et attraktivt landbruksområde.

Byen er et viktig handelssentrum samt et betydelig transportknutepunkt for hele landet. Alajuela forbinder hovedstaden med de nordvestlige deler av Costa Rica.

Alajuela ligger ved foten av av en nasjonalpark, der man kan besøke den aktive vulkanen Poás (2704 m.o.h.). Dette er byens største turistattraksjon, og turistbusser kjører daglig mellom Alajuela og Poás. Vulkanens krater er 300 meter dyp og har en diameter på 1,5 km –  noe som gjør den til verdens 3. største aktive krater.

Byen har ellers et bevart historisk sentrum fra 1800-tallet, og en severdighet her er Alajuela-katedralen fra 1854. Også rådhuset fra 1914 og kirken «Iglesia La Argonia» fra 1941 er verdt et besøk. Kirken er kjent for sin vakre fasade i barokkstil.

Alajuela er hjemby til nasjonalhelten Juan Santamaria, og i byen finnes både en bronsestatue og et museum til ære for ham.

Andre attraksjoner i og omkring byen er bl.a. et kulturhistorisk museum – som ligger i en bygning fra 1874, en sommerfuglpark, en dyrepark samt en botanisk hage – med stor samling av orkidéer.

Landets hovedflyplass, Juan Santamaria International Airport, ligger 3 km sør for Alajuela bysentrum.