Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Costa Rica

Finn beste pris på bilutleie i Costa Rica ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Costa Rica. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Costa Rica guide

Bilutleie Costa Rica

Leiebil Costa Rica

Costa Rica er en republikk i Mellom-Amerika, som har felles grense med Nicaragua og Panama. Landet har dessuten kystlinje både mot Stillehavet og Det karibiske hav i øst. Costa Rica har et innbyggertall på omlag 4,2 mill. (2010). Den største byen i landet er hovedstaden San José – med om lag 300 000 innbyggere. Regner man med forstedene, stiger folketallet til over 1 million.

Andre større byer i Costa Rica er Cartago, Alajuela, Liberia, San Isidro – samt den kjente havne- og cruisebyen Puntarenas.

Det offisielle språket i Costa Rica er spansk, men også noen indianske språk er i aktiv bruk i enkelte miljøer.

Naturen i landet er svært variert, og man finner både frodige, tropiske skoger og slettelandskap. I tillegg finnes det en rekke vulkanske fjellområder, der den høyeste toppen rager vel 3800 m.o.h.

Costa Rica er ellers berømt for sine mange flotte nasjonalparker – bl.a. på øya Isla del Coro, der også en del av havområdet rundt hører med. Flere av dem står på UNESCOs verdensarvliste.

Landets hovedflyplass ligger i nærheten av Alajuela og heter Juan Santamaria International Airport.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]