Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Santiago de Chile

Finn beste pris på bilutleie i Santiago de Chile ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Santiago de Chile. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Santiago de Chile guide

Bilutleie Santiago de Chile

Leiebil Santiago de Chile

Santiago, også kjent som Santiago de Chile, er hovedstaden i Chile. Den har en befolkning på 4 985 893 innbyggere (2010), det vil si omtrent en tredjedel av Chiles innbyggere.
Bortsett fra en del bygninger fra kolonitiden har Santiago et moderne preg. Den ligger ved foten av Andesfjellene, og på klare dager når byen ikke er som verst plaget av smog, kan en se fjellene. Byplanen er regelmessig med et kvadratisk gatenett med mange parker og grønne lunger innimellom.

Hovedgaten er den brede Avenida O’Higgins, mest kjent som Alameda, som går tvers gjennom hele byen. Mellom denne og elven Mapocho ligger byens sentrum med bl.a. Plaza de Armas som er omgitt av praktbygninger som domkirken fra 1618 og erkebispe- og justispalasset. Noen kvartaler unna ligger presidentpalasset. To bratte porfyrknauser (porfyr: vulkansk bergart), Cerro San Cristóbal  og Cerro Santa Lucía, er viktige kjentmerker i byen.
Santiago er landets handels- og finanssenter, og byens mangesidige industri står for over 50 % av Chiles totale industriproduksjon. Byen har ofte vært hjemsøkt av jordskjelv, men det gjør også at chilenerne er svært godt forberedte.

Mange bruker Santiago som utgangspunkt for utflukter til Andesfjellene. Like i nærheten av byen er det mange vingårder som er verdt å besøke siden Chile er en av verdens viktigste vinprodusenter.
Arturo Merino Benitez International Airport, også kjent som Santiago flyplass, ligger 20 minutter fra sentrum.