Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Antofagasta

Finn beste pris på bilutleie i Antofagasta ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Antofagasta. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Antofagasta guide

Bilutleie Antofagasta

Leiebil Antofagasta

Antofagasta er en havneby helt nord i Chile ved Stillehavet og er hovedstaden i provinsen Antofagasta. Byen har 346 126 innbyggere (2012). Byen ligger ved Atacamaørkenen som er verdens tørreste ørken og har derfor et svært tørt klima.

Gruvedrift er svært viktig for Antofagastas økonomi, og området er det viktigste for gruveutvinning i Chile. Regionen er også den rikeste i landet med høyest BNP per innbygger. Byen som ble grunnlagt i 1866 tilhørte opprinnelig i Bolivia. Men som en følge av Salpeterkrigen kom den under chilensk kontroll i 1879

I Chile er Antofagasta kjent som «perlen i nord». Den har flere flotte strender selv om noen av dem er kunstige, og en vill og vakker kyst med spesielle steinformasjoner. Blant de attraktive turiststedene er naturreservatet La Chimba National Reserve som ligger ca. 10 km mot nordøst, i Quebrada La Chimba. Mange turister bruker Antofagasta som utgangspunkt for å besøke Atacama-ørkenen. Det sies at området er så stille at «en kan høre ørkenen». Det finnes flere flotte nasjonalparker både nord og sør for Antofagasta.

Cerro Moreno International Airport er den nærmeste flyplassen som ligger like nord i byen. Til tross for at den erklærer seg for å være en internasjonal flyplass har den bare nasjonale flyvninger.