Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Winnipeg

Finn beste pris på bilutleie i Winnipeg ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Winnipeg. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Winnipeg guide

Bilutleie Winnipeg

Leiebil Winnipeg

Winnipeg er hovedstaden og den største byen i provinsen Manitoba i Canada med en befolkning på 730 018 innbyggere (2011). Den ligger der elvene Red River og Assiniboine møtes omtrent midt i Canada.

Den første europeer som kom var hit var Sieur de La Vérendrye, en fransk offiser som kom til området 1738.  Men Winnipeg-området var allerede et viktig handelssentrum for urfolk før europeerne kom. I dag er byen et av Canadas viktigste handels-, finans- og industrisenter.

Winnipeg har et svært godt utviklet kunst- og kulturmiljø med eget symfoniorkester og Royal Winnipeg Ballet som er Canadas eldste balletkompani. Winnipeg er kjent for sine mange film- og reklameproduksjonsselskaper og et stort uavhengig filmmiljø. Winnipeg tre største scenekunstarenaer er Centennial Concert Hall, Manitoba Theatre Centre (MTC) og Pantages Playhouse.

Byen er kjent for sine mange festivaler. En av dem er Folklorama som er den største og den eldste multikulturelle festivalen i verden. Winnipeg Fringe Teaterfestival er den nest største alternative teaterfestival i Nord-Amerika mens The Winnipeg International Writers Festival bringer forfattere fra hele verden til Winnipeg for workshops og opplesninger.

Winnipeg James Armstrong Richardson International Airport ligger 10 km fra byen.