Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Vancouver

Finn beste pris på bilutleie i Vancouver ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Vancouver. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Vancouver guide

Bilutleie Vancouver

Leiebil Vancouver

Vancouver ligger sørvest i Canada ved Stillehavskysten, og tilhører provinsen British Columbia. Byen ligger i et kupert terreng på Burrard-halvøya ved fjorden Burrard Inlet, og er omkranset av sjøen og høye fjell.

Vancouver har 612.000 innbyggere, mens storbyområdet har et folketall på omlag 2,2 millioner (2007). Vancouver var vertskap for Vinter-OL i 2010, og har etter dette hatt økende turisme. Vancouver er en flerkulturell by med mange etniske og ulike religioner. Omlag 30% av befolkningen er kinesere, og mange turister finner veien til byens “Chinatown”. Klimatisk er Vancouver kjent for å være en regnfull by, bortsett fra perioden juni – september. Sommerstid er sandstrendene i byen svært populære.

En populær turistattraksjon i byen er det 177 meter høye tårnet “Harbour Centre Tower” som ligger ved havnen. Tårnet har observasjonsdekk – “Vancouver Lookout” – der besøkende får 360 graders panoramautsikt over byen og fjellene.

Andre severdigheter i Vancouver er bl.a. kunstgalleriet “Vancouver Art Gallery” – med over 8000 kunstverk, den 98 meter høye skyskraperen “Marine Building” fra 1930 i Art Deco-stil samt Stanley Park med sitt akvarium.

Vancouver International Airport ligger 15 km sør for sentrum.