Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Toronto

Finn beste pris på bilutleie i Toronto ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Toronto. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Toronto guide

Bilutleie Toronto

Leiebil Toronto

Toronto ligger sørøst i Canada, og er hovedstad i provinsen Ontario. Toronto er den største byen i Canada med sine 2,5 millioner innbyggere (2007). Metropolområdet – som inkluderer forsteder –  har hele 5 millioner innbyggere.

Toronto ligger ved innsjøen Lake Ontario, og er et viktig finans- og handelssenter. Byen er multikulturell, og har mange etniske kvarterer – bl.a. Chinatown, Little Italy, Greektown og Little India.

Byen har både historiske bygninger og moderne skyskrapere. Et av de mest berømte landemerkene i Toronto er det 554 meter høye radio- og TV-tårnet “CN Tower”. Tårnet er åpent for publikum, og inneholder både et observasjonsdekk og en roterende restaurant.

Andre turistattraksjoner i Toronto er bl.a. dyreparken “Toronto Zoo”, det naturhistoriske museet “Royal Ontario Museum”, kunstgalleriet “Art Gallery of Ontario” – med utstilling av europeisk, kanadisk og afrikansk samtidskunst, et keramikkmuseum, et vitenskapsmuseum og en flott botanisk hage.

Toronto Pearson International Airport ligger 27 km nordvest for sentrum.