Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Québec

Finn beste pris på bilutleie i Québec ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Québec. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Québec guide

Bilutleie Québec

Leiebil Québec

Québec er hovedstaden i provinsen Québec som ligger øst i Canada. Byen har en befolkning på 516 622 innbyggere (2011). Størsteparten av befolkningen har fransk som morsmål.

Den er en av Nord-Amerikas eldste byer nord for Mexico, og den eneste med sine vollgraver fremdeles intakt. Quebécs gamle bydel (Vieux Québec) ble utnevnt til å være en del av verdens kulturarv av UNESCO i 1985
Byen ble grunnlagt av Samuel de Champlain i 1608. Québec er den nest eldste europeiske bosetningen i Nord-Amerika som fortsatt er i bruk. Québec er et av Canadas viktigste destinasjoner for turister og en av svært få steder i landet hvor man kan få en følelse av historie. Gamlebyen er omgitt av solide og intakte murer og bastioner. Mange av bygningene innenfor muren er fra tiden under fransk kolonistyre (1603–1763), en av dem er Basilique Notre Dame du Québec. Chateau Frontenac er et slott som er omgjort til hotell, og bare et av byens mange overnattingstilbud. Byen er en viktig studentby med tre universiteter.

Québec er også kjent for sin karnevalsfeiring om vinteren og festen for San Juan Bautista. Blant turistattraksjonene som ligger nær byen er Montmorency Falls og basilikaen Sainte-Anne-de-Beaupré.
Québec City Jean Lesage International Airport ligger i 11 km sørvest for byen.