Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Niagara Falls

Finn beste pris på bilutleie i Niagara Falls ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Niagara Falls. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Niagara Falls guide

Bilutleie Niagara Falls

Leiebil Niagara Falls

Niagarafallene er en gruppe på tre fosser i Niagaraelven som renner mellom Eriesjøen og Ontariosjøen. Niagarafallene ligger på grensen mellom USA og Canada mellom Ontario og delstaten New York. Fallene er ikke spesielt høye, men svært brede, og fører for eksempel seks ganger mer vann per sekund enn Viktoriafallene. Niagara kommer fra indiansk og betyr «vannets torden»

Horseshoe Falls kalles de to fossene som ligger på kanadisk side med en total bredde på 640 m og en høyde på 54 m. De skilles av øya Goat Island og 94 % av vannet passerer gjennom Horseshoe Falls. Det høyre fossefallet som ligger på amerikanske side av Niagarafallene er 305 m bredt og 50,9 m høyt.

Den internasjonale grenselinjen ble opprinnelig trukket gjennom Horseshoe Falls allerede i 1819, men grensen har lenge vært i tvist som følge av naturlig erosjon og konstruksjon. I 1929 inngikk Canada og USA en avtale om å bevare fallene siden en stor del av vannføringen går til produksjon av vannkraft. Kraftig erosjon, 0,6 til 3 meter per år, flytter fallene stadig lenger sørover mot Eriesjøen.
Om natten er det populært å beundre fallene fra den kanadiske siden fordi kunstig lys lyser opp begge sider.

På den amerikanske siden finnes det turoperatører som fører turgåere til et punkt under fossen som kalles Brudesløret. På den kanadiske siden er det plattformer som tilbyr en spektakulær utsikt over fallene. Det finnes observatorier med installasjoner som gir en inntrykk av å være under fossen.

De nærmeste flyplassene til er Niagara Fall Lufthavn men den er svært liten. Buffalo-Niagara International Airport ligger 40 km fra fallene.