Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Montréal

Finn beste pris på bilutleie i Montréal ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Montréal. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Montréal guide

Bilutleie Montreal

Leiebil Montréal

Montréal ligger sørøst i Canada, og er den største byen i provinsen Québec. Montréal har 1,7 millioner innbyggere (2011), mens folketallet i storbyområdet er på 3,7 millioner. Montréal ligger på en øy (“Île de Montréal”) der elvene Ottawa og St. Lawrence møtes. Øya er forbundet med fastlandet via en rekke broer.

Montréal er provinsens finansielle, kommersielle og industrielle sentrum, og har en viktig havn. Byens offisielle språk er fransk og engelsk, der fransk er dominerende.

Montréal har et rikt kulturliv, og utallige turistattraksjoner. Byen har spennende museer, kunstgallerier og parker. I “Downtown” er bybildet preget av moderne skyskrapere, butikker og kjøpesentre samt en rekke utelivssteder.

Andre viktige severdigheter i Montréal er bl.a. det velbevarte historiske sentrum – Vieux Montréal – med sine gamle bygninger, trange gater og sjarmerende atmosfære, latinerkvarteret St. Denis – der de årlige jazz- og filmfestivalene arrangeres, kirken Saint-Joseph fra 1967, Notre-Dame-kirken i nygotisk stil fra 1824 samt “Kateri Tekawita Museum” – et museum for indiansk kultur og historie.

Nærmeste lufthavn er Montréal International Airport – Pierre Elliott Trudeau, som ligger 25 km sørvest for sentrum.