Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Mississauga

Finn beste pris på bilutleie i Mississauga ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Mississauga. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Mississauga guide

Bilutleie Mississauga

Leiebil Mississauga

Mississauga er en kanadisk by i Ontario ved bredden av Lake Ontario. Den ligger rundt 18 km fra Toronto, og er en del av stor-Toronto. Byen har en befolkning på 713 443 innbyggere (2011) og er Canadas sjette største by. I utgangspunktet var den en forstad til Toronto, og den har hatt stor befolkningsvekst.

Mange viktige bedrifter og korporasjoner har sitt hovedkvarter i byen, blant dem er Walmart Canada, Microsoft og General Electric. Mississauga er hjem for mange immigranter, blant annet fra Øst-Europa, og bare litt over halvparten har engelsk som morsmål.

De fleste drar til Toronto når de skal ut og spise eller oppleve kultur, men etter hvert har Mississauga også fått sine tilbud. Blant dem er Art Gallery of Mississauga, Benares Historic House, Living Arts Centre og til og med en egen opera; Opera Mississauga. Square. One kjøpesenter er det største kjøpesenteret i Ontario og et av de største i Canada, og er omgitt av mange barer og restauranter.

Toronto Pearson International Airport, Canadas største flyplass, ligger nordøst i byen, cirka 5 km fra sentrum.