Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Hamilton

Finn beste pris på bilutleie i Hamilton ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Hamilton. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Hamilton guide

Bilutleie Hamilton

Leiebil Hamilton

Hamilton er en havneby i den kanadiske provinsen Ontario vest i Canada ikke mindre enn en times kjøretid fra Toronto ved Lake Ontario. Den har 519 949 innbyggere (2011).
Hamilton har slik som mange canadiske byer en stor innvandrerbefolkning. Ifølge en undersøkelse fra 2006 var 20 prosent av befolkningen født utenfor Canada. Omkring 10 prosent av befolkningen har fransk som morsmål så både franske og tospråklige skoler er vanlige.

Toronto–Hamilton regionen er den mest industrialiserte i Canada. I Hamilton produseres 60 prosent av all stål som brukes i Canada. Byen har mange parker, og mer enn 100 vannfall og fosser.

Hamilton er i ferd med å bli en populær by blant unge kunstnere med sine kunstgallerier, studioer og uavhengig filmproduksjon. Byen har et godt utvalg av attraksjoner og museer å tilby som Royal Botanical Gardens, krigsmuseet Warplane Heritage Museum og krigsskipet HMCS Haida fra første verdenskrig som nå er omgjort til museum. Canadian Football Hall of Fame & Museum, African Lion Safari som er en zoologisk hage med mer enn 1000 arter, og Art Gallery of Hamilton som både har klassisk og moderne kunst, er andre attraksjoner. Viktige historiske bygninger er Dundurn Castle.

Hamiltons nærmeste flyplass er John C. Munro Hamilton International Airport som ligger 5 minutter fra sentrum.