Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Halifax

Finn beste pris på bilutleie i Halifax ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Halifax. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Halifax guide

Bilutleie Halifax

Leiebil Halifax

Halifax er en by i Canada, som ligger på østkysten ved Atlanterhavet, og er hovedstad i provinsen Nova Scotia. Halifax har omlag 340.000 innbyggere (2007), og er en viktig havneby.

Byen ble grunnlagt i 1749, og har en rekke historiske turistattraksjoner. Halifax er også kjent for sine gode shoppingmuligheter i butikker og kjøpesentre samt sitt livlige natteliv med restauranter, puber og levende musikk.

Hovedattraksjonen i byen er det stjerneformede fortet “Fort George” som ligger på festningsåsen Citadel Hill. Her kan man også det gamle klokketårnet fra 1803.

Andre turistattraksjoner i Halifax er bl.a. Pier 21 med Canadas Immigrasjonsmuseum, Rådhuset fra 1890, den flotte parken “Halifax Public Garden” – som ble grunnlagt i 1867, St. Mary-basilikaen i hvit granitt fra 1899, som er en flott katolsk katedral.

Det kan også nevnes at de fleste omkomne fra skipet “Titanic” ble gravlagt i Halifax i 1912 ved kirkegården “Fairview Cemetery”.

Nærmeste flyplass er Halifax Stanfield International Airport, som ligger 34 km nord for sentrum.