Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Edmonton

Finn beste pris på bilutleie i Edmonton ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Edmonton. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Edmonton guide

Bilutleie Edmonton

Leiebil Edmonton

Edmonton er hovedstaden i den kanadiske provinsen Alberta. Det bor 812 201 mennesker i Edmonton (2011). Det er den nest største byen i provinsen etter Calgary.
Edmonton er et viktig økonomisk senter i Canada, og har en betydelig olje- og gassindustri. Den er også et viktig sete for teknologiindustri. Shoppingmulighetene er gode på West Edmonton Mall som er det største shoppingsenteret i Nord-Amerika og et av de største i verden. Byens natteliv med barer, restauranter og puber er konsentrert rundt et område som heter Whyte Avenue som består av noen travle gater.

Edmonton er kjent som en attraktiv festivalby, og spesielt er sommermånedene travle med blant annet den populære folkemusikkfestivalen Edmonton Folk Music Festival.

Edmonton byr på en rekke museer av ulik størrelse og art. Det største er Royal Alberta Museum, som har om lag ti millioner objekter i samlingen sin. TELUS World of Science er et museum og vitenskapelig kompleks som inneholder fem gallerier for midlertidige utstillinger, et IMAX teater, et planetarium og et observatorium.  Art Gallery of Alberta, tidligere kjent som Edmonton Art Gallery, er det største galleriet i byen  med en samling av over fem tusen kunstverk.

Det er to flyplasser i Edmonton, Edmonton City Centre (Blatchford Field) Airport og Edmonton International Airport. Sistnevnte som ligger 26 km sørvest for Edmonton er den største og en av de beste flyplassene i Canada.