Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Charlottetown

Finn beste pris på bilutleie i Charlottetown ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Charlottetown. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Charlottetown guide

Bilutleie Charlottetown

Leiebil Charlottetown

Charlottetown er en kanadisk by og hovedstaden i provinsen Prince Edward Island. Byen har en befolkning på 34 562 innbyggere (2011).

Charlottetown er et populært reisemål i østlige Canada, spesielt for turister fra USA og andre steder i Canada. Sentrum av byen inneholder mange vakre hus og bygninger fra viktoriatiden. En ny cruiseterminal er i ferd med å bygges, og håpet er at den vil trekke flere besøkende til byen.  Det er fint å gå turer lands strandpromenaden. Byen har også mye å tilby for de som liker golf, for eksempel kurs hos The Links at Crowbush Cove. Den har et rikt kulturliv med teater og konserter.

Charlottetown er kjent for en svært viktig historisk hendelse, det var her den canadiske konføderasjonen først ble drøftet i 1864.

Charlottetown-festivalen som holdes om sommermånedene er blitt svært populær på grunn av at Canadas eldste og mest populære musikal vises her, nemlig Anne fra Bjørkely. Musikalen er basert på Prince Edward Islands stort forfatter, Lucy Maud Montgomerys, bøker.
I byen ligger Charlottetown oljekraftverk på 112 MW, som er provinsens kraftigste kraftverk.

Charlottetown Airport ligger 5,6 km nord for Charlottetown.