Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Calgary

Finn beste pris på bilutleie i Calgary ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Calgary. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Calgary guide

Bilutleie Calgary

Leiebil Calgary

Calgary ligger sørvest i Canada, nærmere bestemt i den sørlige delen av provinsen Alberta. Byen ligger ved elven “Bow River” – nær foten av fjellkjeden Rocky Mountains. Calgary har omlag 1,1 millioner innbyggere (2009), og er et viktig handels- og finanssentrum. I tillegg er byen et betydelig trafikknutepunkt.

Calgary er kanskje mest kjent for å være en populær vintersportsdestinasjon etter at byen var vertskap for vinter-OL i 1988. Byen er også berømt for sin årlige festival “Calgary Stampede” – som er Nord-Amerikas største rodeo.

Sentrumsområdet i Calgary bærer preg av moderne skyskrapere, og et kjent landemerke er den 190 meter høye bygningen “Calgary Tower”. Det er populært for turister å ta turen opp til observasjonsdekket i bygningen, og dermed få panoramautsikt over byen.

Andre turistattraksjoner i Calgary er bl.a. kunstmuseet “Glenbow Museum”, nasjonalparken Banff i Rocky Mountains samt dyreparken “Calgary Zoo” med sin botaniske hage.

Calgary ble i 2007 rangert som verdens reneste by av Forbes Magazine.

Byens lufthavn – Calgary International Airport – ligger 18 km nord for sentrum.