Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Bramton

Finn beste pris på bilutleie i Bramton ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Bramton. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Bramton guide

Bilutleie Bramton

Leiebil Bramton

Brampton er en by i den kanadiske provinsen Ontario som ligger rundt 40 km vest for sentrum av Toronto og tilhører stor-Toronto. Den har en befolkning på 523 911 innbyggere (2011).

Brampton var en gang kjent som Canadas blomsterby på grunn av den viktige drivhusindustrien i byen. Siden Brampton kan sees som en forstadsby til Toronto, tiltrekker den seg ikke spesielt mange turister. De fleste drar til Toronto om de vil gå ut, shoppe eller oppleve kulturelle aktiviteter. Men Brampron har et likevel et rikt kulturliv med blant annet et eget symfoniorkester. Det nyåpnede Rose Theatre (opprinnelig Brampton Performing Arts Centre) er blitt svært populært og et viktig trekkplaster for flere restauranter og aktiviteter i området.

Brampton har en stor innvandrerbefolkning. Ifølge en spørreundersøkelse fra 2011 var engelsk morsmålet til 51,7 % av befolkningen. Den nest mest vanlige språket var Punjabi som snakkes av 17,5 % av befolkningen.

Den nærmeste flyplassen er Toronto Pearson International Airport som ligger 22.5 km nordvest for Toronto. Det er den travleste flyplassen i Canada.