Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Banff

Finn beste pris på bilutleie i Banff ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Banff. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Banff guide

Bilutleie Banff

Leiebil Banff

Banff ligger 130 km vest for Calgary i Banff National Park i Alberta. Banff er det ideelle stedet for de som liker fjell.  Tettstedet har 7584 innbyggere (2011)og urbaniseringen er svært kontrollert og begrenset siden Banff ligger i en nasjonalpark.

Banff er et av Canadas mest besøkte turistmål på grunn av fjellene, de canadiske Rocky Moutains, og har et godt tilbud av utendørsaktiviteter sommer som vinter.  Veksten av byen de siste årene har ført til bekymring blant enkelte miljøvernere som frykter det vil skade nasjonalparken.

Til å være et så lite sted finnes det mange hoteller, restauranter og et travelt natteliv i høysesongen. Det er kort avstand til Lake Louise og Kanaskis County, noe som gjør Banff ekstra tiltrekkende. En bør ikke gå glipp av de fascinerende jordpyramidene kalt hoodooer i Banff nasjonalpark.

De mest populære fjellene i nærheten er Mount Rundle (2949 m), Cascade Mountain (2998 m) og Mount Norquay (2134 m) som er kjent for sine gode ski- og terrengsyklingsmuligheter. En kan ta gondol til toppen av Sulphur Mountain (2281) som er et godt utgangspunkt for å besøke flere av de varme kildene.

Banff huser den berømte World Television Festival, Banff Mountain Film Festival og  Banff Music Festival. Byen er utgangspunktet for den 4417 km lange Great Divide Mountain Bike Route som ender i New Mexico i USA.

Den nærmeste flyplassen er Calgary International Airport som ligger rundt 150 km unna.