Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Abbotsford

Finn beste pris på bilutleie i Abbotsford ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Abbotsford. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Abbotsford guide

Bilutleie Abbotsford

Leiebil Abbotsford

Abbotsford er en kanadisk by som ligger i provinsen British Columbia rundt 75 km fra Vancouver inn i landet. Befolkning er på 133 497 innbyggere (2011), og det er den største byen i British Columbia.

Abbotsford er den tredje mest etnisk mangfoldige byen i Canada etter Toronto og Vancouver. Omkring en fjerdedel av befolkningen er født utenfor Canada. Flesteparten av innvandrerne er fra Sørøst-Asia.

Hovednæring er jordbruk, og i løpet av året er det flere jordbruksmesser og utstillinger. Gårdsturisme er også utbredt. Byen har et spennende kunstsenter for moderne kunst, Bootsford Arts Centre, med lyd og lys-utstillinger. Castle fun park er en underholdningspark for barn. Abbotsford er omringet av fjell og det finnes gode turmuligheter. Mange besøker også Claybourne village, en idyllisk landsby som ligger utenfor byen.

Abbotsford International Airport ligger 4 km sørvest for sentrum. Flyplassen er kjent for det årlige Abbotsford International Airshow.