Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Bilutleie Canada

Finn beste pris på bilutleie i Canada ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Canada. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Canada guide

Bilutleie Canada

Leiebil Canada

Canada utgjør – med unntak av Alaska –  hele den nordlige delen av det nordamerikanske kontinentet. I areal er det verdens nest største land (nesten 10 millioner km2) – mens innbyggertallet ligger på rundt 33 millioner (2010), noe som gjør at folk i store deler av landet bor relativt spredt. Canada er administrativt inndelt i 10 provinser og 3 territorier.

Hovedstaden i landet er Ottawa (ca.825 000 innb.), men flere byer er større – deriblant Toronto (landets største), Montréal og Calgary. Andre viktige byer er Québec og Vancouver.

Canada er en tospråklig stat, der rundt 62% av befolkningen har engelsk som morsmål, mens ca. 25% snakker fransk. Resten snakker et av flere minoritetsspråk. Fransk er dominerende i provinsen Québec.

Nord i landet er det en rekke store øyer, og tar man med kysten rundt disse og legger til kysten langs fastlands-Canada blir landets samlede kystlinje på nesten 100 000 km. Det tilsvarer bortimot 2,5 ganger jordklodens omkrets ved ekvator. Store deler av landet er ellers dekket av innsjøer og skog.

Vest i landet finner vi den mektige fjellkjeden Rocky Mountains (som fortsetter sørover gjennom USA), og de moderne skisentrene her er blant Canadas mest populære turistattraksjoner. Ellers kan landet tilby en rekke fantastiske nasjonalparker. Flere av disse står på UNESCOs verdensarvliste.

Canadas største lufthavn og hovedflyplass er Toronto Pearson International Airport. Ellers er det store internasjonale flyplasser også i Vancouver og i Calgary.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]