Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Varna

Finn beste pris på bilutleie i Varna ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Varna. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Varna guide

Bilutleie Varna

Leiebil Varna

Havnebyen Varna ligger nordøst i Bulgaria ved Svartehavet, og er administrasjonssentrum for provinsen «Varna Oblast». Varna har omlag 330.000 innbyggere (2011), og er landets 3. største by –  etter Sofia og Plovdiv.

Byen har et rikt kulturliv med teatre, opera, kunstgallerier og museer samt en rekke historiske bygninger. Varna er kjent for sine mange årlige festivaler – bl.a. en teaterfestival og flere musikkfestivaler.

Reiser man til Varna, har man tilgang på en rekke flotte badestrender, og byens økonomi er stort sett basert på turisme, spesielt charterturister som skal på sol- og badeferie. Fra havnen går det dessuten ferger til bl.a. Istanbul i Tyrkia og Oddessa i Ukraina.
En stor turistattraksjon i Varna er den ortodokse katedralen «Holy Assumption» fra 1880-tallet, som er en av de største i landet. Dette er en monumental bygning med interiør som har flotte veggmalerier og imponerende treskjæringer.

Enda en turistmagnet i Varna er parken «Seaside Park» som ligger ved byens strand. I parkområdet kan man besøke et sjøfartsmuseum, et naturhistorisk museum, akvarium, planetarium og en zoologisk hage. Det er også mulig å få se delfinshow i parken.

Varna International Airport ligger 8 km nordvest for sentrum.