Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Sunny Beach

Finn beste pris på bilutleie i Sunny Beach ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Sunny Beach. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Sunny Beach guide

Bilutleie Sunny Beach

Leiebil Sunny Beach

Sunny Beach (Slântsjev Brjag) ligger på østkysten av Bulgaria ved Svartehavet, og er mest kjent for å være landets største turist- og badeby. Stedet har liten lokalbefolkningen, men sommerstid strømmer tusenvis av solhungrige turister til Sunny Beach.

Det første hotellet i Sunny Beach åpnet i 1959, og idag finnes det mer enn 200 hoteller og 130 restauranter. Det bygges stadig nye luksushoteller i området. Turistsesongen pågår i perioden mai – september.

Feriebyens største turistattraksjonen er den 9 km lange og brede sandstranden som innbyr til bading, soling og ulike vannsportsaktiviteter. Ellers er stedet kjent for sitt pulserende natteliv med puber, barer og nattklubber.

Hovedgaten i Sunny Beach kalles «blomstergaten», og her finnes en rekke butikker, gateboder, restauranter og caféer. Det er også her de fleste utestedene ligger. Nord for Sunny Beach ligger den lille byen Sveti Vlas, og 4 km sør for Sunny Beach finnes den historiske byen Nesebar – som står oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Nærmeste flyplass er Burgas International Airport, som ligger 30 km sør for Sunny Beach.