Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Sofia

Finn beste pris på bilutleie i Sofia ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Sofia. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Sofia guide

Bilutleie Sofia

Leiebil Sofia

Sofia er hovedstad og største by i Bulgaria, og ligger i Sofiadalen vest i landet – ved foten av fjellet Vitosja. Sofia har bortimot 1,3 millioner innbyggere (2011), og er Bulgarias administrative, kulturelle og økonomiske sentrum. Flere elver renner gjennom byen – bl.a. Vladajska og Perlovska.

Sofia er en av de eldste hovedstedene i Europa, og har en rekke historiske turistattraksjoner. I tillegg finnes teatre, museer og kunstgallerier samt utallige kirker, klostre og monumenter fra ulike tidsperioder.
Noen av de mest besøkte severdighetene i Sofia er Bojana-kirken fra 1200-tallet (som står oppført på UNESCOs verdensarvliste), Sofiamoskeen (Banya Bashi) fra 1567, Sofia-synagogen fra 1909 – som er en av de flotteste i Europa samt Alexander Nevskij-katedralen fra 1912 – en av de største ortodokse kirker i verden som har plass til over 5000 personer.

Også nasjonalteateret «Ivan Vazov» fra 1906 anbefales et besøk samt nasjonalgalleriet for utenlandsk kunst. Reiser man til Sofia med barn, bør man ta turen til dyreparken «Sofia Zoo» – som ble grunnlagt i 1888.

Den internasjonale flyplassen Sofia Airport ligger 10 km øst for sentrum, og er den største i Bulgaria.