Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Burgas

Finn beste pris på bilutleie i Burgas ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Burgas. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Burgas guide

Bilutleie Burgas

Leiebil Burgas

Kystbyen Burgas ligger sørøst  i Bulgaria ved Svartehavet, og er hovedstad i provinsen Burgas. Byen har 232.000 innbyggere (2011), og ligger ved Burgasbukta («Borgaski Zaliv»).

Burgas er den 4. største byen i landet, og har dessuten den største og viktigste havnen i Bulgaria. I tillegg er byen Sørøst-Bulgarias viktigste økonomiske, industrielle og kulturelle senter.

Burgas har stor turisme, og sammen med de nærliggende kystbyene Nesebar, Pomorie og Sozopol  kalles dette området av Bulgaria for «Svartehavsrivieraen». Langs hele denne kysten finnes innbydende sandstrender og gode muligheter for en rekke vannsportsaktiviteter.

Noen av byens mest kjente turistattraksjoner er bl.a. den vakre St. Kiril og Metodij-kirken fra slutten av 1800-tallet, parken «The Sea Garden» – som har kasino, mini-dyrepark, friluftsteater samt hyggelige turstier. Burgas har også teatre, operahus, kunstgallerier, historisk museum, etnografisk museum, arkeologisk museum og naturvitenskapelig museum.

Burgas International Airport ligger 12 km nordøst for sentrum.