Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil São Paulo

Finn beste pris på bilutleie i São Paulo ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i São Paulo. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

São Paulo guide

Bilutleie São Paulo

Leiebil São Paulo

São Paulo ligger sørøst i Brasil – ca. 80 km nordvest for Atlanterhavskysten, og er landets største by med 11,2 millioner innbyggere (2010). Metropolområdet «Grande São Paulo» har hele 19,8 millioner innbyggere, og er dermed et av de mest folkerike storbyområder i verden.

São Paulo er Brasils viktigste økonomiske, finansielle, politiske, kulturelle og industrielle sentrum, og har en rekke universiteter, teatre, museer og kunstgallerier. São Paulo er en flerkulturell by der de ulike bydelene preges av etniske boligområder. Sentrumsområdet består stort sett av moderne skyskrapere og brede avenyer.

São Paulo har utallige turistattraksjoner, og en av dem er teateret «Teatro Municipal» fra 1911 i nybarokk stil. Også kunstmuseet «Museu de Arte de São Paulo» (MASP) er verdt et besøk. Museet har den største kunstsamlingen i Sør-Amerika. Et annet populært kunstmuseum ligger i parken «Parque do Ibirapuera». Stedet har en imponerende samling av både vestlig og latin-amerikansk kunst – bl.a. med verk av Picasso og Modigliani. Parken har dessuten et planetarium, vakre anlagte hager, en japansk paviljong, innsjø og en fontene.

Nærmeste flyplass er São Paulo International Airport – Guarulhos, som ligger 25 km nordøst for byen.