Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Sao Paulo Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Sao Paulo Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Sao Paulo Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Sao Paulo Lufthavn guide

Bilutleie Sao Paulo Lufthavn

Leiebil Sao Paulo Lufthavn

São Paulo/Guarulhos – Governor André Franco Montoro International Airport (GRU) befinner seg 25 km nordøst for Sao Paulo. Det går både regulære busslinjer og flybuss mellom sentrum av Sao Paulo og flyplassen. De bilutleiefirmaene som er presentert på flyplassen er Avis, Budget, Hertz, Thrifty, Sixt, Honk, Auto Europe og Zoom car rental.

32 177 594 passasjerer var innom Sao Paulo Lufthavn i 2012, det betyr at det er den mest besøkte flyplassen i Brasil. Flyplassen skårer svært dårlig på punktlighet, en fjerdedel av avgangene er mer enn 15 minutter forsinket.  Flyplassen er hovedbase for flyselskapene TAM og GOL. Siden den er Brasils største flyplass er det internasjonale rutenettet godt. En ny terminal er nå under oppbygging (februar 2013).

Sao Paulo Lufthavn har et beskjedent utvalgt av restauranter, kafeer og barer. Den har VIP-lounge, businessrom, bank, apotek og taxfree-butikk. Flyplassen har et lite hotell, Fast sleep, som er ideelt for den som vil jobbe, hvile etter ta et bad.