Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Salvador

Finn beste pris på bilutleie i Salvador ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Salvador. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Salvador guide

Bilutleie Salvador

Leiebil Salvador

Salvador ligger nordøst i Brasil ved Atlanterhavskysten, og er hovedstad i delstaten Bahia. Byen ligger på en halvøy ved innseilingen til bukten «Bahia de Todos os Santos». Selve byen har 2,7 millioner innbyggere, mens storbyområdet har et folketall på 3,6 millioner (2010).

Salvador er et viktig handels- og industrisentrum for nordlige Brasil, og har en betydelig eksporthavn. Byen har en rekke bygninger fra kolonitiden, og er kjent for sitt rike kulturliv. I Salvador finnes flere museer innen historie,- kunst og kultur og byens karnevaler er populære både for lokalbefolkningen og turister.

Sentrum av Salvador er delt i to deler, øvre og nedre del. Øvre bydel «Cidade Alta» ligger på en 80 meter høy klippe og er forbundet med nedre bydel «Cidade Baixa» med transportheisen «Elevador Lacerda». I den øvre bydel finnes de fleste turistattraksjonene – bl.a. gamlebyen «Pelourinho», som står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Her ligger en rekke barokke kirker – deriblant den vakre «Igreja São Francisco» fra 1720-tallet med sitt gullbelagte interiør.

Andre turistattraksjoner i Salvador er bl.a. palasset «Palacio Rio Branco» fra 1549 samt festningen «Forte de Santo Antônio» fra 1598. I tillegg har byen flotte sandstrender, vakre naturomgivelser samt gode shoppingmuligheter.

Salvador International Airport ligger 25 km nordøst for sentrum.