Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Rio de Janeiro

Finn beste pris på bilutleie i Rio de Janeiro ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Rio de Janeiro. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Rio de Janeiro guide

Bilutleie Rio de Janeiro

Leiebil Rio de Janeiro

Storbyen Rio De Janeiro ligger sørøst i Brasil ved Atlanterhavet, og er landets nest største by (etter São Paulo) med omlag 6,3 millioner innbyggere (2010). Byen ligger ved Guanabara-bukta, og har en av landets viktigste og største havner. Rio De Janeiro er også et viktig handels,- finans og kultursentrum, og er en svært populær turistby.

Rio De Janeiro er berømt for sin vakre beliggenhet. Rundt byen ligger fjell med tropiske vekster og høye topper – deriblant Corcovadorfjellet (704 m.o.h.) med den 38 meter høye Jesus-statuen på toppen. Byen er også verdenskjent for sitt årlige karneval som tiltrekker flere hundre tusen turister.

Andre viktige attraksjoner i Rio De Janeiro er bl.a. sandstrendene Copacabana og Ipanema, fotballarenaen Maracana samt fjellet Pao de Acucar eller «sukkertoppen»- der man kan ta gondolbane opp til 400 m.o.h. og få en fantastisk utsikt over byen.

Nærmeste større flyplass er Rio De Janeiro International Airport – Galeão, som ligger 21 km nord for sentrum.