Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Rio De Janeiro Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Rio De Janeiro Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Rio De Janeiro Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Rio De Janeiro Lufthavn guide

Bilutleie Rio De Janeiro Lufthavn

Leiebil Rio De Janeiro Lufthavn

Rio de Janeiro/Galeão – Antonio Carlos Jobim International Airport (GIG), også kjent som Aeroporto Internacional Galeão, befinner seg 20 km nord for Rio de Janeiro. Det går fire busslinjer til og fra flyplassen og Rio de Janeiro, det går også en shuttlebuss som stopper ved de største hotellene. Flere bilutleiefirma tilbyr servise på flyplassen, det er Budget, Avis, Hertz, Localiza, Movida, Unidas og Locar Alpha

Flyplassen er oppkalt etter den brasilianske musikeren Antonio Carlos Jobim som også nevner flyplassen i sangen «Samba do avião». I 2012 besøkte 17 491 744 Rio De Janeiro Lufthavn, det betyr en sterk økning i de siste årene og det er den nest største etter antall passasjerer i landet. I I forbindelse med FIFA World Cup i 2014 er den nå under oppussing. Tam og Gol Airlines er de selskapene som flyr til flest destinasjoner.

Flyplassen har et godt utvalg av spise- og drikkesteder samt taxfree og andre butikker. Andre fasiliteter er medisinsk senter, baby/familierom, apotek, postkontor og skjønnhetssalong.