Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Recife

Finn beste pris på bilutleie i Recife ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Recife. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Recife guide

Bilutleie Recife

Leiebil Recife

Recife er hovedstaden i delstaten Pernambuco i Brasil. Den ligger på Brasils østligste punkt nordøst i Brasil der elvene Beberibe og Capibaribe møtes før de renner ut i Atlanterhavet. Befolkningstallet er på 1 555 039 (2012) innbyggere. Recife betyr rev på portugisisk og har fått navnet på grunn av sine korallrev.

Den koloniale gammelbyen er kjent for sine mange kanaler og 50 broer, og kalles Brasils Venezia. Gammelbyen ligger i sentrumsområdet der også de fleste av de historiske og offentlige bygg i byen ligger. Her befinner også havna seg, en av de viktigste i hele Amerika. Recife er omringet av tropisk regnskog, og spesielt er den vestlige delen av byen en grønn lunge.

Den mest moderne og turistiske delen av byen ligger i sør. Den er bygget rundt de vakre naturlige strender og her finnes et godt utvalg av hoteller, restauranter og barer.  De viktigste strendene er Boa Viagem, Pina and Brasília Teimosa. Også flyplassen ligger her. Shopping Center Recife er et gedigent shoppingsenter med underkant av 500 butikker og hele 10 kinoer.

Men det er ikke bare turisme Recife livnærer seg på. Her finnes flere tusen bedrifter, og en del av byen kalles «den digitale havnen» på grunn av alle software-bedriftene som ligger her.

Recife er byen for den som vil oppleve brasilsk karneval. Pre-karnevalsesongen starter allerede i desember med parader og musikk i gatene, mens det virkelige karnevalet starter uken før askeonsdag. Recife har et rikt musikkliv, og flere musikkfestivaler i året.

Recife internasjonale lufthavn ligger 11 km utenfor sentrum.