Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Natal

Finn beste pris på bilutleie i Natal ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Natal. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Natal guide

Bilutleie Natal

Leiebil Natal

Natal ligger på nordøstkysten i Brazil ved Atlanterhavet, og er hovedstad i delstaten Rio Grande do Norte. Selve byen har omlag 804.000 innbyggere, mens hele storbyområdet har et folketall på 1,3 millioner (2011). Natal ligger ved munningen av elven Potengi (Potenji).

Byen er kjent for sine flotte sandstrender og sanddyner, og ifølge NASA er luften her den reneste i hele Sør-Amerika. Turisme er viktigste næringsvei for byen, men også industriproduksjon er av betydning. Natal er dessuten et regionalt senter for oljeindustrien samt et viktig samferdselsknutepunkt.

Natal har et tropisk klima med en årlig gjennomsnittstemperatur på +26 grader C. Den friske havbrisen gjør klimaet svært behagelig.

Noen av byens mest populære turistattraksjoner er bl.a. festningen «Forte dos Reis Magos» fra 1599 – som er den eldste og viktigste historiske bygningen i Natal, teateret «Alberto Maranhao» fra 1898, stranden «Ponte Negra» litt sør for sentrum, samt byens eldste kirke «Natal katedral» fra 1862.

I byparken «Dom Nivaldo Monte» finner man et monumentalt tårn – designet av den brasilianske arkitekten Oscar Niemeyer.

Andre severdigheter i Natal er bl.a. den imponerende broen «Newton Navarro» over Potengi-elven. Broen er 1,8 km lang og 100 meter høy.

I tillegg til sol, bading og strandliv kan byen tilby besøkende gode shoppingmuligheter, et yrende uteliv samt en rekke monumenter og museer. Natal har dessuten et flott akvarium samt et naturvitenskaplig museum.

Flyplassen Augusto Severo International Airport ligger 15,3 km sørvest for sentrum.