Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Manaus

Finn beste pris på bilutleie i Manaus ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Manaus. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Manaus guide

Bilutleie Manaus

Leiebil Manaus

Manaus er en by som ligger nord i Brasil og hovedstaden i delstaten Amazonas. Den befinner seg ved Rio Negro ikke langt unna samløpet til Amazonas-elven. Byen har en befolkning på 1 861 838 (2012) innbyggere.

Byen ble grunnlagt i 1669 og opphøyet til by i 1832 med navnet Manaus som betyr «gudenes mor». Den var sentrum for gummiboomen på slutten av 1800-tallet, og i den perioden ble det også bygd en opera. Nå har gummien mistet sin betydning, men andre industrier som mobiltelefonfabrikker har kommet til siden Manaus er en fri økonomisk sone.

På grunn av beliggenheten i regnskogen i Amazonas tiltrekker Manaus seg et stort antall turister hvert år som kommer for å oppleve den fantastiske vegetasjonen og dyrelivet. Mange elveekskursjoner inn i regnskogen starter fra byen. En populær ekskursjon er å besøke stedet der det svarte vannet i Negro elven møter det brune vannet i Solimões elven uten å blande seg.

Manaus har også mange store parker med naturlig skog. Den største urbane skogen i verden tilhører universitetet i Amazonas i Manaus som ble grunnlagt i 1909.

18 km fra sentrum ligger Ponta Negra-stranden som også er et populært utelivsområde. Blant severdighetene her er et drivhus med orkideer, en zoo, og den godt bevarte skogen.

Byen har et rikt kulturliv. Hvert år i oktober arrangeres Boi Manaus-festivalen som er en stor feiring av nordbrasiliansk kultur.

Brigadeiro Eduardo Gomes-Manaus International Airport ligger 14 km nord for sentrum.