Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Fortaleza

Finn beste pris på bilutleie i Fortaleza ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Fortaleza. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Fortaleza guide

Bilutleie Fortaleza

Leiebil Fortaleza

Fortaleza er hovedstaden i delstaten Ceará og ligger nordøst i Brasil ved Atlanterhavet. Med en befolkning på 2 315 116 (2009) innbyggere er Fortaleza den femte største byen i Brasil.

Fortaleza er en av de tre ledende byene i Nordøst-regionen sammen med Recife og Salvador. Byen vil være en av vertsbyene i 2014 FIFA World Cup. Fortaleza har et typisk tropisk klima med høye temperaturer og relativt høy luftfuktighet gjennom hele året.

Byen ligger ved stranda, og har km etter km med strender. Iracema er den bohemske stranden, med barer og nattklubber. Croco beach er en populær beachresort med solstoler, massasje og restauranter og et bra uteliv. Praia do Futuro er en av de foretrukne strendene for bading og surfing. Langs strandpromenaden i sentrum ligger det mange hoteller med bra standard.

En spesiell attraksjon i byen er den enorme Pirata Bar som bare er åpen en gang i uken. Området Mucuripe er kjent for sin fiskeaktivitet og fiskemarked, og også flere båtturer har utgangspunkt her.

Beach Park-komplekset er den største badeparken i Sør-Amerika og ligger i Porto das Dunas 16 km fra Fortaleza. Her finnes det blant annet vannsklier som kan få det til å kile i magen på noen og enhver.

Pinto Martins – Fortaleza internasjonale lufthavn ligger 6 km sør for sentrum.