Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Brasilia

Finn beste pris på bilutleie i Brasília ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Brasília. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Brasília guide

Bilutleie Brasilia

Leiebil Brasilia

Brasília er Brasils hovedstad og befinner seg omtrent midt i landet i delstaten Goias. Byen har en befolkning på 2 609 997 (2011) innbyggere.

Brasília er den største byen i verden som ikke eksisterte på begynnelsen av 1900-tallet. Grunnen til det er at byen ble planlagt og utviklet under president Juscelino Kubitschek i 1956. Men allerede på slutten av 1800-tallet var det bestemt av Brasils hovedstad skulle ligge midt i landet. Byen ble planlagt etter prinsipper fra den kjente arkitekten Le Corbusier, og har form som et fly med kropp og vinger. Hele byen ble bygget på 41 måneder, og den 22. april i 1960 sto den klar til å oppnevnes som Brasils hovedstad.

UNESCO har inkludert Brasília på sin verdensarvliste. En av de store arkitektoniske attraksjonene er Katedralen av Brasília av arkitekten Oscar Niemeyer som ligger i gaten Eixo Monumental. På slutten av Eixo Monumental ligger Esplanada dos Ministerios, et åpent område i sentrum av Brasília. Den rektangulære plenen er omgitt av avenyer, og her ligger mange offentlige bygninger, monumenter og minnesmerker. Brasilias største park, Paraque Nacional de Brasília, er på 30 000 hektar og et populært rekreasjonsområde.

At den står på verdensarvlisten har stimulert til en utvikling av ikke-forurensende næringer som programvare, film, video og gemmologi med vekt på økologisk balanse.

Kjøkkenet har et stort mangfold, og mange av de beste restaurantene i byen ligger i Asa Sul distriktet.

Brasília-Presidente Juscelino Kubitschek International Airport ligger 11 km utenfor sentrum.