Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Brasil

Finn beste pris på bilutleie i Brasil ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Brasil. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Brasil guide

Bilutleie Brasil

Leiebil Brasil

Brasil er det største landet i Sør-Amerika – både målt i innbyggertall (ca. 200 mill. i 2010) og i areal (8,5 mill. km2). I hovedstaden Brasília bor det rundt 2,3 millioner mennesker, men det er flere byer som er større, bl.a. São Paulo (11 mill.) og Rio de Janeiro (6,1 mill.). Det offisielle språket er portugisisk. Brasil grenser til følgende land: Argentina, Colombia, Bolivia, Peru, Paraguay, Uruguay, Venezuela, Surinam, Guyana og Fransk Guyana.

Brasil er rikt på naturressurser, og er i nord dominert av store regnskoger, mens det i sør og øst er flere store fjellkjeder. Landets høyeste fjell er Pico da Neblina som rager 2994 meter over havet. Flere av kontinentets største elver renner gjennom Brasil. Regnskogsområdet er gjennomskåret av verdens mest vannrike elv, Amazonas – mens Paraná renner fra fjellene i sør og videre inn i nabolandene Paraguay og Argentina.

I tilknytning til Paraná finner vi de mektige Iguacu-fossene, som er en del av landets viktigste severdighet – Iguacu Nasjonalpark. Den fortsetter inn i Argentina (og heter der Iguazu). Denne nasjonalparken, både på brasiliansk og argentinsk side – står på UNESCOs verdensarvliste.

Brasil regnes, særlig på grunn av de rike naturforekomstene og god tilgang på arbeidskraft, som det ledende landet i Sør-Amerika i økonomisk henseende.

Hovedflyplassen i Brasil ligger i Rio de Janeiro (Galeão), mens landets nest største er Congonhas Airport i São Paolo.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]